Αρχική Σελίδα

VEDALI HARDWARE CO., LTD

Εταιρικό Προφίλ

Με τη φήμη πολλών ετών στο υλικό που αρχειοθετείται, η Co. ΥΛΙΚΟΎ VEDALI, ΕΠΕ έχει εισαγάγει το υλικό που αρχειοθετείται και κερδισμένος πολλή ανάπτυξη σε αυτά τα έτη, έχουμε πάνω από 100 υπαλλήλους και 20 μηχανικούς στην έρευνα και την ανάπτυξη, και διάφορα υποκαταστήματα που είναι ειδικευμένοι στο διαφορετικό υλικό για τις απέραντες απαιτήσεις.

 

 

Η σειρά προϊόντων μας καλύπτει τους συνδέσμους (βίδες, μπουλόνια, καρύδια, καρφιά, πλυντήρια, καρφίτσες), μέρη σφράγισης, επεξεργασμένα στη μηχανή μέρη, η πλαστική έγχυση φορμάρισε τα μέρη που γίνονται ή από των διαφορετικών υλικών για κάθε τομέα στη βιομηχανία, τη γεωργία και την υπηρεσία. Είμαστε κύριοι των προηγμένων μηχανών διαδικασίας και οι έμπειροι εξειδικευμένοι εργάτες για να εξασφαλίσουν προϊόντα είναι κατασκευασμένοι μέσα υψηλοί - ποιότητα. Είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε ειδικά σχέδια για τα νέα προγράμματα και να παρέχουμε τις καλές λύσεις στα δύσκολα προβλήματα κατά τη διάρκεια των διαδικασιών, και οι υπηρεσίες cOem είναι διαθέσιμες για μας επίσης.

 

 

Πραγματοποιούμε το σύστημα διαχείρισης του ISO για τις κανονικές διαχειρίσεις μας και βάζουμε περισσότερες καλές διοικητικές μορφές βασισμένες στο hommization, αποδοτικότητα, technicalization σύμφωνα με τις πραγματικές καταστάσεις μας. Τα προϊόντα μας πωλούνται στις περισσότερες χώρες ή τις περιοχές στον κόσμο και εξυπηρετούν πολλούς τομείς, σας καλωσορίζουν για να μας στείλουν τις έρευνες σε και αναμένοντας με ενδιαφέρον τη συνεργασία.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

1 καθιερωμένος το 2000 έτος και εισαγμένος τομέας συνδέσμων.

 

2 αποκτημένος να σφραγίσει το έτος μερών το 2005 και την επεκταθείσα κλίμακα για τη ικανότητα παραγωγής συνδέσμων ετήσια σε 500 τόνους.

 

3 επεξεργασμένο στη μηχανή Expolied έτος μερών το 2008.

 

4 επενδυμένος πλαστικό έτος μερών σχηματοποίησης εγχύσεων το 2010.

VEDALI HARDWARE CO., LTD
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : VDL

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~120

Ετήσιες πωλήσεις : 2000,000-3500,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2000

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα VEDALI HARDWARE CO., LTD Πιστοποιήσεις Κίνα VEDALI HARDWARE CO., LTD Πιστοποιήσεις Κίνα VEDALI HARDWARE CO., LTD Πιστοποιήσεις Κίνα VEDALI HARDWARE CO., LTD Πιστοποιήσεις